keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Sormus

Mulla on sormus! Jihuu! Vihdoin ja viimein sain tehtyä päätöksen ja käytiin sulhasen kanssa ostamassa. Päädyin kuitenkin siihen Kultajousen Diamantin sormukseen, vaikka mietin jo välillä, jos olisin teettänyt sormuksen.


Valitettavasti tuohon ei mahdu kaiverrusta, mutta kaiverran varmaankin sitten kihlaan tuon vihkipäivänkin :) Sulhanen ei vielä ottanut sormusta, mutta ottaa luultavasti 4-5mm kultaisen sileän renkaan.

Alkaa isoimmat asiat olla kunnossa, äkkiseltään ajateltuna puuttuu bändi (mikä sulhasen pitäisi hoitaa) ja kukat. Tottakai on vielä miljoona pienempää asiaa. Ensi viikolla täytyisi soitella pitopalveluun ja treffataan meillä niin he näkevät vähän tiloja, mihin olisi tarkoitus tulla. Papin kanssa pitäisi sopia tapaaminen ja esteettömyystodistukset hakea.

Korttien askartelu on ihan kesken ja muitakaan koristeita en juurikaan ole askarrellut. Saa nähdä kuinka kiire vielä tuleekaan! Luultavasti hylkään pajusydänkoristeet, vaikka niitä aioinkin tehdä. En varmaankaan tee pajusta servettirenkaitakaan, ne voisi tehdä esimerkiksi helminauhasta tai sitten jättää tekemättä kokonaan. Katsotaan nyt. Tässä on ollut niin paljon kaikkea muuta, ettei ole ehtinyt ajatella koko häitä, mutta josko parin viikon päästä ehtisi taas paremmin...

4 kommenttia:

Kitty kirjoitti...

Onnea sormuksesta! Se on upea :)

Kannattaa miestä potkia vähän liikkeelle, kun noita bändejä ei ihan joka puussa kasva ;)

Miss Secret kirjoitti...

Potkittu on :) Pyydetään eräiden tuttujen bändiä. Jos he eivät ehdi, niin on vielä yksi vaihtoehto, kaveri myöskin :)

Ambrosiadel kirjoitti...

Kihih, tätä itsekin kuolasin eräässä aiheessa ;)

Miss Secret kirjoitti...

Tuo oli kyllä ihana <3