tiistai 21. kesäkuuta 2011

Asiat etenee..

Tänään ollaankin saatu paljon aikaiseksi. Käytiin täyttämässä esteiden tutkinta-paperit ja saatiin iso nivaska papereita ja kirjoja mukaan.


Hääilo-lehdessä oli otteita myöskin täältä blogimaailmasta! Ainakin Mimo tahtoo-blogista, Silver lake love-blogista ja Naimisiin2011-blogista.




Aika hauskaa :) 

Lisäksi tänään kävimme valitsemassa miehelle liivin ja dumbon. (Olikohan se dumbo..) Sellainen leveä solmio siis. Miehelle tulee musta puku, valkoinen paita ja beigen värinen koristeellinen liivi sekä dumbo. Ai että sulhanen oli komea!! Maksettiin samalla mun puku.

Kävin myöskin läheisessä kukkakaupassa. Siellä oli ainoastaan nuori tyttö (kesätyöntekijä?) töissä, joten sovimme, että soittelen huomenna. Tyttö otti kuitenkin toiveeni ylös. Näiden kuvien kanssa marssin paikalle:


[värit ovat upeat]


[tyyli]


[muoto]



Nämä kaksi alimmaista ovat yksinkertaisesti upeita! 
Kimppuuni tulee liljoja sekä kalloja tai ruusuja. Hiuskukista täytyy sopia huomenna kun soitan tai käyn paikalla. Hinnastakaan en vielä tiedä mitään. Pöytäkukkia en tilannut ollenkaan, keräämme niitä luonnosta. Eräs ystäväni lupasi tuoda auringonkukkia (jos ne ovat kukassa silloin) yhdeltä pellolta, mistä niitä saa kerätä ja omasta pihapiiristä löytyy viljaa ja pihlajanoksia ym. Morsian ja sulhasen isälle mietin valkoisia liljoja ja morsiamen ja sulhasen äideille punaisia liljoja. Sulhaselle oranssi ruusu tai kalla, riippuen siitä kumpia kimppuuni tulee. Heittokimpuksi otin miniversion omasta kimpustani :) 

Ihanaa kun on saanut asioita hoidettua! Katselin hääliikkeessä kenkiäkin, mutta harmillisesti ei ollut oikeaa kokoa. Kyllä tästä alkaa asiat suttaantumaan :) Pian täytyisi kutsut tehdä loppuun. Kirjoittelen myöhemmin postausta tapaamisesta pitopalvelun kanssa.

Ei kommentteja: