perjantai 17. kesäkuuta 2011

Viikot vierii..

...ihan hurjaa vauhtia! Tällä viikolla saatiin sovittua pitopalvelun kanssa tapaaminen, hän tulee jo maanantaina! Sovitaan tarkemmin ruuat ja määrät jne. Kakunmaistajaisetkin ovat tuossa heinäkuulla, naminami :)

Papille en vielä soittanut, täytyy ensi viikolla ehtiä. Bändi saatiin varattua, mutta sulhanen ei ollut kysynyt soittolistaa eikä hintaa.. :D No, ehtiihän tuota... :D 

E-baysta tuli ihana ostos eilen perille! Syksyn värinen valosarja, missä on pallojen sisällä valot :) Oli upean näköinen kun kokeilin sitä. Olisi voinut tilata toisenkin.. tai kolmannen..

Seuraavaksi tärkein asia olisi päättää, mistä otamme kukat ja mitä kukkia tarvitaan. Hääkimppu tietysti, mutta mitä muuta? Otammeko vieheet sulhasen isälle ja omalle isälleni..? Entä pöytäkukat? Veikkaisin vähän, että pöytäkukkia ei oteta. Eiköhän niihin muutenkin tule aika paljon koristeita ja mieluummin keräisin niihin luonnonkukkia. 


Hääkenkiä en myöskään ole löytänyt, ne pitäisi pian löytyä, että ehtisin niillä kävelläkin. Olimme viime viikonloppuna häissä, missä mulla oli ensimmäistä kertaa eräät kengät jalassa ja kuumassa ilmassa jalat turposivat ihan kivasti. Oli laastaroitu jalat lähes kokonaan ja silti tuli isot rakot! Ei kiitos!!! 

Lisäksi puuttuu vielä ainakin vieraskirja ja lasit, joilla skoolaamme :) Pitopalvelusta tulee vieraille lasit. Mietin vähän tämäntyylisiä 

kaiverrukset olisivat kivat ja jäisivät sitten muistoksikin. Vieraskirjaa katselin e-bayn ihmeellisestä maailmasta, mutta mikään ei iskenyt vielä kunnolla. Ehtiihän tuota. Ensi viikolla sitten hoidetaan ne esteiden tutkinnat ja papille puhelut pois jaloista :) Miehellekin pitäisi käydä sormus katsomassa ja puku, sekä mun puku täytyisi käydä maksamassa. 

Innostuin tuosta pinterest.comin kuvasivusta, sieltä löytyy vaikka mitä! Käykäähän katsomassa! Nämäkin muistaakseni sieltä :)





Ei kommentteja: