tiistai 31. toukokuuta 2011

Varattiin häämatka :)

Jihuu, varattiin häämatka! Paikka vaihtui nyt sitten kuitenkin ja menemmekin Kreetalle Retimnoniin. Upeat maisemat, kreikkalainen ruoka ja helpompi matkustus vei mukanaan. Azoreille ei löytynyt oikein hyviä lentoja, paluulentojen pituus oli monessa paikassa 17 tuntia..





Lisäksi olen haaveillut Elafonissista jo jonkin aikaa, joten varmaankin vuokraamme auton ja kiertelemme ympäri Kreetaa.


Kaipasimme häämatkaltamme myös lämpöä, nähtävyyksiä sekä tekemistä ja niitähän Kreetalta löytyy.





Jotenkin se Azorit ei kuitenkaan tuntunut omalta ja Kreeta pyöri mielessä kokoajan. Nyt on siis matka varattu, lähtö on heti hääpäivää seuraavana iltana! Yritin saada sulhasta ylipuhuttua kahteen viikkoon, mutta ei onnistunut :)

4 kommenttia:

Mrs.Uunila kirjoitti...

Oi kun näyttää ihanalta! Meilläkin oli Azorit mietinnässä, mutta kieltämättä noin pitkät lennot eivät juuri houkuttele. Onneksi on aikaa miettiä. :)

Miss Secret kirjoitti...

Kyllä varmaan hispanialla vois löytyä parempiakin lentoja, mut ei sopinut sitten meidän päiviin ne tai oli jotain muuta vikaa :) ...ja ehkä tuli keksittyä sitä vikaa ihan itsekin, kun halus kreikkaan.. Ne 17h lennot oli joitain supersaverin juttuja, kun etsittiin pelkkiä lentoja :)

Cici kirjoitti...

Kreeta on varmasti ihana kohde! Me lähdemme heinäkuun lopulla Kreikan "saarihyppelylle" häämatkalle eli menemme Santorinille, Folegandrokselle ja Milokselle sekä muutamaksi yöski Ateenaan.

Miss Secret kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Kreetalta järjestetään Santorinille retkiä, huvittaisi kyllä käydä. Tähän mennessä on käyty vaan Rhodoksella :)