keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ebay-ostoksia

Oon tässä ehtinyt jo ostella ties minkälaista netin ihmeellisestä maailmasta. Uskaltauduin vihdoin kokeilemaan Paypalin ja e-bayn toimivuutta ja olenkin tilannut nyt häätavaraa :)

Tilasin korut,


Paperi"lyhtyjä"


Valokuvakehyksen (;D) ja

Organzaa pöytiin.



Lisäksi tilasin Now and Foreverista servetit ja saippuakuplia. Sädetikut ovat vielä mietinnässä, ostetaanko. Tietysti ne olisivat hauskan näköiset illan pimetessä.

Mietin, että olisimme ottaneet leikiksi jonkin tietovisan tai arvonnan, mutta sulhanen oli sitä mieltä, että ei mitään leikkejä, koska ne tekevät juhlasta liian muodollisen. Ostamme paikalle mölkyn, kriketin ja joitain muita ulkopelejä. Itse olen vähän sitä mieltä, että se kuluttaisi kivasti aikaa esimerkiksi ruokailun ja kahvin välillä. Mitä mieltä olette, tuleeko illasta tylsä, jos ei mitään leikkejä ole?

Sormus on vieläkin hakusessa ja toivon, että sulhanen on tällä viikolla muistanut kysyä bändiä..

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Noi ulkopelit kuulostaa just hyvältä! Ja eikös leikkien tehtävänä ole juuri rikkoa sitä muodollisuutta.
Keksikää vaikka joku ihan oma juttu. Ei sen tartte olla mikään mitä tiedät morsiusparista-visa tai nolaus-leikki. Hauskimpia tietty on ne joihin vähän kaikki pääsee mukaan. Rikkoo jäätä porukassa jossa kaikki ei ole niin läheisiä kaikkien kanssa. Esim sulhasen suku ja morsiammen kaverit.

Mites jotain sellaista jossa hieman esitellään kaikkia vieraita tai peräti ulkopuolinen ohjelma. Löytyykö kaverin kavereista jotain spesiaalitaitoja... Oho, innostuin taas....

Anonyymi kirjoitti...

Millä hakusanalla tai keneltä myyjältä ostit tuota organzaa? Itse pitäisi myös tilata mutten meinaa löytää ebaysta! Jos viitsit, anna vinkki, kiitos :)

Miss Secret kirjoitti...

Ensimmäinen kommentti katosi johonkin mutta ehdin sen kuitenkin lukea :) Kiitos ideoista M:lle!

Anonyymi, ostin tällaisesta linkistä: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180550108799

Cici kirjoitti...

Meille ei myöskään ole tulossa mitään leikkejä, ellei joku niitä salaa järjestä. Mielestäni rennot häät eivät leikkejä tarvitse. Tuo ulkopelien mukaan ottaminen on hyvä idea ja taidan tehdä myös saman meidän häihin. Kiitos vinkistä!