tiistai 17. toukokuuta 2011

Pukeutumista, kampauksia ja muuta sekalaista mietintää

Oon katsellut miehelle pukua. Hän aikoi laittaa olemassa olevan mustan pukunsa, mutta katselin siihen vähän liiviä ja plastronia, sekä paitaa.

Tässä olisi muutama kiva vaihtoehto:


Tässä kuvassa liivi on kivan värinen, eikä ehkä niin tavallinen kuin yleensä.


Tämäkin liivi-plastron yhdistelmä olisi kiva. Toisaalta olisi myöskin hauskaa, jos sulhaselle tulisi häidemme värejä myöskin vaatteisiin. Viehe tulee olemaan varmaankin oranssi, samoin kuin mulle tulee hiuksiin oransseja kukkia. Sulhasesta tulee niin komea <3

Omaa pukeutumistani jäin miettimään myös, kun eräs ystäväni kysyi, aionko olla hääpuvussa koko illan. Niin, aionko? Kokoajan olen ajatellut olevani, mutta toisaalta illalla saattaa tulla aika vilu. Siinä sitä sitten ollaan hääpuku päällä ja verkkatakki niskassa :D Joten, arvoisat lukijat, mitä mieltä olette, etsinkö itselleni jotkut eri vaatteet myöskin illaksi? Ja jos etsin, täytyykö sen olla myöskin juhlamekko? Tiedän, ne on meidän juhlat, eikä _täydy_ olla mitään, mitä me emme halua, mutta.. toisaalta tuntuisihan se aika epäjuhlavalta juhlia loppuilta esim farkuissa.

Kampausideoita löysin myös lisää, kun kampaajani ehdotti, että osa hiuksista olisi auki. Tässä olisi muutama ehdotus:







Joku noista voisi ollakin hyvä. Eniten noista iski ensimmäinen, neljäs ja kaksi viimeistä. Katsotaan, katsotaan..
 Laitetaan vielä muutama inspiraatiokuva, kun niitä olen taas keräillyt :)






Täytyisi varmaan yrittää kirjoitella useammin, niin ei tulisi niin sekalaisia postauksia ;D Tuossa viikonloppuna aioin jotain kirjoittaa, mutta bloggerilla oli jokin bugi meneillään..

Ja apua, -3 meni jo! Ystävälläni on häät kesäkuussa ja tuntuu, ettei siitä kauaa ole, kun hänellä meni -2 rikki ja oli jo paljon enemmän asioita järjestyksessä!

3 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

En ole kyllä sellaisesta kuullut, että morsiamella olisi joku toinen puku illalla (paitsi tietty Englannin Katella). :-D Itse ainakin aion olla mekossani koko päivän, mutta me ollaan juhlapaikalla ihan koko ilta, ja siis pääasiassa sisätiloissa. Riippuu vähän siitä, millainen pukusi on? Voithan laittaa sen päälle esimerkiksi bleiserin, huivin tai jotain vastaavaa.

Miss Secret kirjoitti...

Mä oon lukenu aika monestakin, joka aikoo illaksi eri puvun, mutta itselle se tuntuu vähän vieraalta ajatukselta. Puku on olkaimeton korsettimallinen. Bolero tulee, mutta ehkä sitten voisi etsiskellä jonkun lämpöisemmän "hihattimen" illaksi, jos aikoo pukua pitää :)

Unknown kirjoitti...

Mä olen pyöritelly sellasta ajatusta päässäni etää laittaisin äidin hääpuvun kirkkoon ja vastaanottoon lyhyemmän puvun. Tuntuu kummalta ajatukselta että pidän joskus pitkää mekkoa.

Ja pitkän hameen alle voi kylmän tullessa piilottaa vaikka minkälaiset villahousut lämmikkeeksi. Ja tietty se bolero