tiistai 3. toukokuuta 2011

Tulevia ostoksia..?

Jee me saatiin teltta! Nyt ois siis kaksi telttaa tulossa, toinen 4x8m ja toinen n. 4x10 (näin se vuokraaja muisteli ainakin..) Kyllä niihin jo jonkin verran ihmisiä mahtuu ja tottakai me ollaan tilattu sille päivälle hyvä ilma, joten telttoja ei edes tarvitse ;) Paitsi varjoksi.

Katselin tuossa vähän, mitä ikeasta voisi hankkia. Ostin Mjöd-laseja jo etukäteen Tampereelta ja haen ne, kun menemme ikeaan. Lisäksi voisi ostaa näitä


(tosin näitä haen varmaankin Anttilasta valkoisena)

(riippuu väreistä..)


Maitotonkkia meiltä löytyy kyllä ennestäänkin :)





Näihin laitamme varmaankin jääpalojen sekaan siidereitä ja kaljoja, niin pysyvät kylmänä :) Ja koristellaan tietysti jollain tavalla.

Varmasti sieltä paljon muutakin löytyy.
Uppouduin myöskin Etsyn maailmaan etsiskellessäni koruja. Tässä olisi muutama ihana:






Löytyisihän tuolta vaikka millä mitalla noita koruja <3 Ebaysta erehdyin katselemaan hakusanalla fall wedding.. Huh, siellä sitä riittää tavaraa!

Sormus tulee luultavasti olemaan tämän tyylinen
Täytyisi vaan päästä kokeilemaan tuollaista.
Oi voi tätä rahanmenoa ;D


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaulakoruista on mun mieleen eniten ylin tai alin. Ehkä tokaksi ylinki sopis häiden teemaan:syksyn lehtiä ja rakkautta.:)T. se anonyymi-anoppi

Miss Secret kirjoitti...

Joo :) löysin jo yhden uudenkin hyvän vaihtoehdon, siinä oli sellaiset vähän rusehtavat helmet :) Nyt vaan odotellaan, että rahat siirtyy paypaliin ;)