maanantai 4. heinäkuuta 2011

Sunnuntai-illan mietteitä..

Suunnitelmat muuttuivatkin, eikä meille tulekaan bändiä vaan DJ. Nyt täytyisi sille etsiskellä musiikkia. Onneksi olin jonkin verran jo ottanutkin talteen, ihan varmuuden vuoksi :) Äiti lupasi miettiä iskelmiä, kun enemmän niitä kuuntelee.

Löysin kengät vähän vahingossa viikonloppuna! Otin ballerinat, koska eivät ne kuitenkaan puvun alta näy mihinkään ja korkkareilla olisi ehkä vähän inhottava koko ilta juhlia ulkona nurmikolla. Näin voin käyttää niitä häiden jälkeenkin.

Seuraavana tehtäviä asioita olisi valokuvien teettäminen, sekä valokuvanaruun pyykkipoikien ostaminen. Ajattelin pyytää anopilta kuvia sulhasesta pienenä ja itse kaivella omia lapsuuskuvia ja laittaa kuvia vauvaiästä tähän päivään saakka. Harmillisen vähän meillä tuntuu itellä olevan yhteiskuvia, eikä niitä nyt oikein voi kaverienkaan kameroista pyydellä.




Tämä olisi myös hauska idea: (ja itseasiassa meiltä saisikin tuollaisen patjan kehikon..)

[valitettavasti mulla ei ole taaskaan aavistustakaan, mistä olen kuvat bongannut, joten jos löydät oman kuvasi täältä ja se harmittaa sinua, ilmoita, niin otan sen pois]

Täytyisi ostaa ja koristella vieraskirja. Tahtoisin sinne sisälle kysymyksiä tähän tyyliin:


Ei tulisi pelkkiä nimiä ainoastaan, vaan jäisi vähän muutakin.
Tällaisen kyltin haluan myös:


Tuollaista vanhaa puuta meillä olikin varastossa, joten tekemisen voisi aloittaa vaikka heti. Kattausta täytyisi myös kokeilla jo, kun en osaa hahmottaa miltä se näyttäisi. Lasipulloja ja purkkeja olen keräillytkin jo ihan hyvän saaliin, mutta vielä täytyisi kerätä säilyketölkkejä. 

Ja mistä saataisiin hyviä roskakoreja ulos? Jotkut isohkot peltisaavit olisi hyviä, mutta mistäpä sellaisia?

Päätin varata ajan ripsienpidennykseen. Itselläni ei kovin pitkät ripset ole ja pääsisi helpommalla ulkomaillakin meikkauksen suhteen. Koekampaus- ja meikkipäivä täytyisi sopia. Valokuvaajan kanssa täytyisi sopia tapaaminen nyt heinäkuulle ja miettiä etukäteen ideoita, missä meitä voitaisiin kuvata ja millaisia kuvista haluttaisiin. En haluaisi sellaisia perusposeerauskuvia. Papin kanssa sovittiin tapaaminen 8.8., eli hääviikon maanantaille.

Päätin, että servettirenkaita ei tule ollenkaan, vaan servetit taitellaan niin, että meidän nimemme ja päivämäärä jäävät päällimmäisiksi. Pitopalvelun kanssa täytyisi soitella, saako hän meille boolitonkan ja hiilihappojäätä.

Ostettavien listalla olisi seuraavana sukkanauha, alusvaatteet sekä kuoharilasit meille. Äitini lupasi ostaa meille kimpun, joka laitetaan vihkimisen ajaksi pöydälle. Me luultavasti istumme muiden vieraiden kanssa samassa pöydässä, emmekä ota erillistä pöytää, joten kukan voi vihkimisen jälkeen siirtää ruokapöytään.

Ihanaa, kun ei ole yhtään stressiä :) Se varmasti tulee sitten lähempänä. Kohta täytyisi varmaan jo kutsuja laitella menemään, kun ihmisillä alkaa olla elokuulle menoja. En vieläkään ole saanut päätettyä laitetaanko esimerkiksi mummoille kutsut, vai kutsutaanko heidät puhelimitse. Ystäville laitamme kutsun tekstiviestinä tai facebookissa. Mielipiteitä?

Tästä tuli nyt vähän tällainen muistilista itsellekin :)

2 kommenttia:

siun tuleva anoppis kirjoitti...

Hei pittääpä kaivella albumeja ja tulostella kuvia kyllähän niitä yhteiskuvia jonkin verran löytyy, ei hätää.

Miss Secret kirjoitti...

Kiitos :)