keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Help!! Arvonta!! Muokattu tekstiä ja määriä :)

Pahoitteluni kaikille, etten ole kommentoinut juuri mitään, jostain syystä työ-ja kotikoneella kommentointi ei meinaa onnistua. Heittää aina uudelleen gmailiin kirjautumaan. Ilmeisesti muillakin ollut tätä ongelmaa? Olisiko vinkkejä millä sen saisi korjattua?

Mutta asiaan..

Tarvitsisin teidän apua ja mielipiteitä! Tarkoituksena olisi lähteä joku viikonloppu Tallinnasta hakemaan juomisia ja pohdin täällä jo kovasti paljonko mitäkin tarvitaan. Vieraita kutsutaan n. 70 ja varmuutta paikalle saapuvista tuskin saadaan. Täytyy siis varautua tuohon 70hlöön.

Kävin siis Super-Alkon sivuilla ja mietin tällaisia määriä:

Miedot
Golden Cap Perry 3ltk
Karhu 6ltk
Karpalolonkero 3ltk

Viinit
Kuohari Gancia Asti 15pll

Valkoviini Ganto Negro Sauvignon blanc 6l
Punaviini Ganto Negro Cabernet Sauvignon 6l


Booli
Saaremaa 3x10x0,5l
Pisang Ambon 10pll
(+limsat Suomesta)


Boolia on siis reilusti yläkanttiin, mutta veikkaan, että sitä meillä kuluisikin enemmän kuin jollain muulla seurueella.Vaikka mennäänkin Virosta hakemaan, laskin, että näille tulisi hintaa lähemmäs 700€. Auts!

Mielipiteitä? Vertailukohteita? Apua? [enkä tarkoita rahallista ;D]

Lisätään vielä tähän, että vastanneiden kesken arvon ylläripalkinnon :)
Arvonta päättyy 16.7. klo 23.59.

9 kommenttia:

Kitty kirjoitti...

Minusta määrät vaikuttavat ihan hyvälle, tosin itse ehkä lisäisin yhden 3l laatikon punaviiniä lisää (toki riippuu niin hirveästi vieraiden juomamieltymyksistä). Yleinen sääntöhän viinin menekin suhteutuksessa vissiin menee, että punkkua 2/3 ja valkkaria 1/3.

Pilkunviilaajana noista viineistä, niin valkkarin ja punkun merkki kirjoitetaan Gato Negro :)

Mullakaan ei ainakaan toimi tuo kommentointi IE:llä, mutta Firefoxilla taas toimii :O

Ambrosiadel kirjoitti...

Mites omppusiideri? eikö vieraat ole kannattajia? Itse olin häissä jossa oli 1 ltk sekä omppua että päärynää. Omput meni heti, ja pitkin hampain kului päärynää (koska oli ihan liian imelää) :)

Valkkareista en osaa sanoa, mutta punkuista esim tuo GN tai sitten vina maipo :)

ps. google chromella tiomii hyvin ;)

Jen kirjoitti...

Meillä juovia vieraita n. 60 henkeä ja meinattiin pärjätä seuraavilla määrillä (tai nämä määrät on Tallinnasta roudattu kuukausi takaperin):

Olut 6ltk
Siideri3ltk
Lonkero 3ltk
Valkoviini 6ltk (3litraiset tönikät)
Punaviini 6ltk ( myös 3litraiset)
Boolia varten meillä on paljon tekotarpeita, mut oon laskenut et n. 30L sitä varten ainakin varattais, meillä boolin juoma-aika on n. 5-6h.

Meillä valkoviinin virkaa toimittaa Pearly Bay ja punkun juuri tuo Gato Negro.

Toivottavasti avitti edes vähän..

Miia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Miss Secret kirjoitti...

Kiitos vastauksista! ja Kitty kiitos korjauksesta ;) Mulla toimii toi kommentointi muuten, mutta jos se sanavahvistus ei heti näy tossa, vaan tulee kirjautumisen jälkeen, niin silloin ei toimi.

Miss Secret kirjoitti...

Ambrosiadel, mä luulen, että meidän bileissä on enemmän noita päärynäsiiderin ystäviä :)

Satsu kirjoitti...

Voiko osallistua arvontaan sanomalla että en tiedä ;). Itselläni ei toki ole kiire asian kanssa, mutta olen varma, että lykkään juomien hankintaan viimeiseen asti, kun määrän ja laadun laskeskeleminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta!

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni toi kuullostaa ihan hyvältä, itellä kauhee miettiminen kans et paljonko sitä juomaa pitäs olla. Meillä kans vieraita jotain 70 josta pikkasen vajaa 60 on aikuisia :) Ja niistäkään ei kaikki varmaan jää ees niin pitkälle :D Mut kuullostaa hyvältä ;)

Miss Secret kirjoitti...

Satsu voi toki ;) Joo kyllä joutuu jonkin verran pähkimään.. Miia, mä kans veikkaan et monet lähtee jo aikaisemmin pois, mutta pakko se on varautua..