keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Laiskiainen täällä,

mistä saisi inspiraatiota? Tänään vihdoin sain aloitettua tekemään edes jotain! Tulostin 49kpl virren 822 nuotteja ja aion kiertää ne kerälle ja sitoa nauhalla kiinni. Ne jaetaan sitten ennen vihkimisen alkamista. 

Lisäksi aloin värkkäämään pilttipurkkeihin pitsejä. Huh, mikä homma! Ei ole ihan hetkessä ohi, kun pilttipurkkeja olisi "muutama".. Tällaisia sain aikaiseksi:Mitä mieltä olette? Osa koristellaan varmaankin eri tavalla ja niihin laitetaan yksi kukka kellumaan. Osaan voisi laittaa kelluvia kynttilöitä veden päälle ja loppuihin tuikkuja tai parafiinikynttilöitä. Mulla jonkin verran on myös pattereilla toimivia tuikkuja.

Ai niin, vieraskirja saapui tänään! Se oli minikokoinen :D En ilmeisesti ollut mittoja lukenut niin tarkasti kuin olisi pitänyt.. Uutta etsimään siis. Jos jollain on tarvetta valkoiselle minikokoiselle vieraskirjalle, missä kannessa on teksti "Wedding quests" ja joka sisäsivulla sama teksti, täältä saisi! :D

Nyt täytyy mennä nukkumaan, huomenna askartelut jatkuu!

3 kommenttia:

Päpä kirjoitti...

Oi' noi purnukat on tosi kivat! :)

Miss Secret kirjoitti...

Kiitos :) Nyt niitä on kerääntynyt ehkä nelisenkymmentä. Nopeasti valmistuivat eilen kun sain ystävän askartelemaan kanssani :)

Anonyymi kirjoitti...

Hemmetin possu!! Kiitä kummipoikaas siitä, että sille maistuu nuo piltit kakkosruokana, muutoon oisit jääny ilman sun LAMPPUA!!! :P

terveisin tiedät kyllä kuka :D