sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tervetuloa jännittämään ja odottamaan elokuuta kanssani!

Järjestämme elokuussa yllätyshäät kotonamme ja päätin aloittaa blogin pitämisen asiasta, josko saisi vähän paremmin asioita järjestykseen omassakin päässä :) Blogiin tulee inspiraatiokuvia sekä ajatuksia minkälaiset häät tahtoisimme (siis tahtoisin ;). Ensin kuitenkin vähän taustaa..

Olemme molemmat 26-vuotiaita ja seurustelleet ja asuneet yhdessä jo useamman vuoden. Lapsia ei ole, eläimiä vaan ;) Asumme omakotitalossa ja tarkoituksena olisikin järjestää leppoisat häät omassa puutarhassa. Leppoisuus on kuitenkin hääjärjestelyistä kaukana, vaikka suht helpolla pääsemmekin..ehkä. Olen sellainen stressaaja että saan leppoisistakin häistä stressin ;D

Häistämme tietää tällä hetkellä muutama ihminen. Molempien äidit (aiomme pitää heiltäkin salassa, mutta haluamme heidät ehdottomasti paikalle, joten helpoin oli kertoa todellinen syy juhlintaan), yksi ystäväpariskunta jolta tarvitsemme jonkin verran apua järjestelyissä, sekä yksi ystäväni joka asuu kauempana. Vielä joudumme kertomaan veljelleni, koska hän asuu myöskin toisella paikkakunnalla, eikä varmasti lähtisi juhliin ilman kunnon syytä.

Muille vieraille kerromme, että juhlistamme kesän loppua ja haluamme pitää puutarhajuhlat. Lähetämme kuitenkin etukäteen kutsut, että kaikki ehtivät toivoa vapaata töistä ym. Juhlat pidämme siis pihalla ja tarjoamme ruuan, kahvituksen sekä juotavaa. Häiden olisi tarkoitus olla rentoa yhdessäoloa, kenenkään ei tarvitse stressata lahjoja eikä vaatteitaan, meidän ei tarvitse vaivata kaasoja ja bestmania, eikä stressata polttareita. En tahtoisi, että yksikään ihminen joutuu meidän häidemme takia stressaamaan :) ...paitsi mieheni tietysti joutuu ;)

Häiden teemaväreiksi muodostuivat syksyn värit ja muutenkin häistä tulee yksinkertaiset ja maalaismaiset. Kynttilöitä, lyhtyjä, värejä, valoja..

Tässä muutama inspiraatiokuva alkuun. Kuvat on kaikki bongattu internetin salaisista kätköistä, eikä mulla enää ole tallella alkuperäisiä osoitteita. Jos jotain harmittaa löytää kuvansa täältä, niin sähköpostia voi laittaa osoitteeseen neiti.elokuu@gmail.com






4 kommenttia:

sulhasen äite kirjoitti...

Tämä blogi idea hyvä. Lasipurkit hauskoja, tuo alimmainen kuvakin kivan rennon näköinen. Mie autan mielelläni jos tarvitsette apua järjestelyissä sanot vaan mitä tehhään.

Miss Secret kirjoitti...

No ainakin voit säästellä kaikkia lasipurkkeja mitä kerääntyy :) Meillä ei syödä mistään purkeista..

Jonna kirjoitti...

Teillä tuntuu olevan vähän saman teemaiset häät kun meillä, ruskaa, luontoa ja ruskean sävyjä? Innolla alan seuraamaan blogiasi!

Miss Secret kirjoitti...

Joo, ruskan värejä :)