keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Löysin hääpuvun :)))

Jeee, löysin tänään itselleni hääpuvun :) Se on ihana <3 Nyt se on varattu ja odottelee siellä. En halua vilauttaa sitä etukäteen, mutta sen verran voin paljastaa, ettei se ollut yhtään sellainen, kuin nuo kuvat tuolla alempana. Siinä on rinnassa kirjailua, helmassa kirjailua ja nyöritys takana. Kokonaan valkoinen.

Nyt on siis tärkeimmät hoidossa. Lähes. No ei sentään, ei sinnepäinkään. Phuuuuh.

Hoidettu on 
-vihkimispaikka
-pappi+kanttori
-hääpuku+bolero
-pitopalvelu soitti eilen ja lupasi laittaa ehdotusta viikonlopun aikana
-telttoja kyselty, samoin pöytiä ja tuoleja. Vastauksen olisi pitänyt jo tulla, joten laitan huomenna uutta muistutusta.
-valokuvaaja-asiaa mietitty. Eräs työtoverini kuvaa paljon ja opiskelee valokuvaajaksi, joten hänet varmaan saisi suht edullisestikin... mutta toisaalta mietin, että haluanko sinne ketään puolituttua. Jotenkin tuntuisi siltä, että ennemmin tahtoisin joko ihan vieraan, tai sitten jonkun todella läheisen. Mietin erästä valokuvaamoa, joka kuvaa upeita kuvia, mutta hinta on n. 1000€, koska tahtoisin dokumentaarisen kuvauksen. Työkaverini varmaankin velottaisi murto-osan tuosta summasta. Vaikka eihän ne kuvatkaan ole samantasoisia. Hmm. Pitää jatkaa mietintöjä. Toisaalta kerranhan sitä vaan tällainen päivä on.. muttamutta..
-budjettilaskelmia tehty..Vähän ylimalkaisia kylläkin ja laskin aika yläkanttiin muutenkin. Esimerkiksi en tiedä, pitäisikö miehelle ostaa uusi puku, vai voisiko vanhaa käyttää. Sama kai se, onko puku uusi vai vanha, kunhan se on musta? ;) Budjettiin en laskenut vielä sormusta, enkä häämatkaa ja sain summaksi n. 5000€. Eipä kovin halpaa tule olemaan, vaikka aidan matalimmalta kohdalta pyritäänkin menemään ;) Koristeisiin meneviä rahasummia en osannut arvioida ollenkaan. Laitan tarkempaa budjettilaskelmaa myöhemmin.

Tässä vielä illan piristykseksi muutama inspiraatiokuva










Jälleen kerran kuvat on löydetty internetin ihmeellisestä maailmasta, eikä mulla ole enää alkuperäisiä osoitteita tallella. Jos joku harmistuu löytäessään kuvansa täältä, poistamispyynnön saa laittaa osoitteeseen neiti.elokuu@gmail.com. :)

Ei kommentteja: