perjantai 25. maaliskuuta 2011

Sormus ja valokuvaus-asiaa

Oon katsellut sormuskuvia netistä aika lailla. Sormus saisi olla ehkä mieluiten valkokultainen ja jonkin verran keltakultaa mukana. Kihlasormus on ohut kultainen rengas, joten siihenkin täytyisi vihkisormuksen sopia :)
Vielä ei ole kultasepänliikkeisiin ehditty, mutta tämän tyyliset sormukset on jääneet eniten mieleen:



Tuo Kalevala iskee ehkä eniten, sekä tuo toiseksi ylin. Nuo pinkit kivet ei hirveemmin kiehdo, mutta muuten alimmainenkin on tosi nätti. Tosin tuollaisina ne eivät ehkä sopisi kultainen renkaan vierelle, joten ajattelinkin, että kävisin kyselemässä, minkälaisia ideoita kultasepillä olisi, jos teettäisi ihan omanlaisensa sormuksen.

Sain vihdoinkin kysyttyä työkaveriltani, kuvaisiko hän häämme, mutta hän olikin varattu kyseisenä päivänä. Kysyin sitten eräästä liikkeestä, jonka ottamia kuvia olen usein ihastellut, mutta hänkin oli varattu koko päivän, joten dokumentaarista kuvausta emme sieltä saa. Päätinkin jättää koko hääpäivän kuvauksen veljeni avokin niskoille (onneksi suostui!) ja käymme ottamassa hääkuvat häitä edeltävällä viikolla. Joudun siis koekampauksen ja -meikin lisäksi käymään vielä yhden ylimääräisen kerran meikissä ja kampauksessa hääkuvaa varten, mutta kyllä se kuvaaja on sen arvoinen :) En uskalla tänne hehkuttaa enkä mainostaa mitään, jos joku häävieras sattuisikin eksymään blogiini ja arvaamaan ;)

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Itselläni on tuo Kalevalan Filigraani-sormus valkokultaisena ilman timanttia. Hinta ratkaisi, sillä itsekin rakastuin tuohon timantilla olevaan, mutta oikein tyytyväinen olen myös tuohon ilman timanttia olevaan, sen verran koristeellinen ja upea on ihan niinkin :)

Miss Secret kirjoitti...

Varmasti :) Mietin vaan, että sopiiko se mun kultaisen kihlasormuksen viereen..