tiistai 5. huhtikuuta 2011

Odottelua

AAAArgh, kirjoitin pitkän postauksen missä oli paljon kuvia, mutta se katosi kokonaan. Tekstiosiosta löysin osan, mutta osa jää nyt sitten pois..

Tällaista odottelua tämä on välillä. Laitoin kyselyitä teltoista ja että saako telttavuokraamoista myös pöytiä ja tuoleja vuokralle, sekä pitopalveluun laitoin viikko sitten ehdotusta ruokatarjoiluista, sekä hintatiedustelua ym. Ei ole kuulunut vielä mitään. Eihän tässä sinänsä kiire ole. Huvittaisi vaan jo tehdä kaikkia valmiiksi, kun kesällä on kuitenkin jos jonkinlaista kiirettä muuten.

Ajattelin, josko hakisi jo pajua (jos kaikki eivät ole täynnä pajunkissoja?!) ja alkaisi värkätä pajusydämiä ja servettipidikkeitä. Tällä viikolla on kaikenlaisia kiireitä muutenkin, mutta ehkä sitten ensi viikolla.

Tänään menen pankkiin lainajuttuja kysymään. Jännittää! Tarvitsemme siis lainaa muutenkin ja samalla ajattelin kysyä, josko häihinkin saisi jonkin verran. Helpompi se olisi sitten pikkuhiljaa maksella takaisin, kuin tässä yhtäkkiä kehittää monta tuhatta euroa :) Suurin osa kuitenkin varmasti maksetaan "omalla rahalla".

Ainiin! Piti hehkuttaa teille ihanaa nettiosoitetta, mistä löytää sadoittain inspiraatiokuvia, hääkuvia, kampauskuvia jne! http://weddinggawker.com/ on osoite. Laitan teille tähän inspiraatioksi muutaman :)











 Kivaa viikkoa teille kaikille!

3 kommenttia:

siun sulhases äiti kirjoitti...

Hei, onpa ihana tuo kuva jossa vihkipari on papin kanssa, onko siinä niinkuin puunoksaan tehty tuo kukkasysteemi,hieno.
Tuohimaljakko sekä kynttilänjalat, hienot.
Aidot kukat kakussakin, ei hullumpaa.
Tässä on paljon semmoisiakin ideoita mitä voi muissakin juhlissa käyttää.

Miss Secret kirjoitti...

Joo, se oli ilmeisesti siihen kaareen tehty se kukkajuttu :) Otin vähä summittaisesti noita kuvia, tuolla sivuilla on niin paljon ja jokaista kuvaa painamalla pääsee blogiin tai vastaavaan, missä on paljon kuvia lisää :) Alimmassa kuvassa toi ylärivin keskimmäinen olisi hieno, kun mullekin tulee kukkia hiuksiin :)

Kitty kirjoitti...

Hei kiitos hyvästä linkkivinkistä!

Mä olen myös tuon lainan kanssa samoilla linjoilla. Me otamme samalla pari tonnia myös häitä varten jos otetaan asuntolaina ennen häitä :)