lauantai 16. huhtikuuta 2011

servettirenkaita ja yleistä löpinää

Hääasiat eivät ole kauheasti nyt edenneet. Joitain kynttilöitä olen ostellut ja lasipurkkeja keräillyt :) Niitä voisi kohta alkaa koristelemaan. Pajuakin täytyisi hakea, kunhan pajunkissat lähtevät, saisi siitä alkaa taivuttelemaan servettirenkaita ja sydämiä, tähän tyyliin:


tai ehkä tähän tyyliin:

Ensi viikolla mennään etsiskelemään sormusta <3 Jännää! Kovasti oon miettinyt ja etsiskellyt netistä kauniita sormuksia. Itselläni on keltakultainen sileä kihlasormus ja vihkisormuksen täytyisi siihen sopia, mutta haaveilen kuitenkin valkokultaisesta sormuksesta. Saa nähdä löytyykö valmiina joku ihana, vai teetetäänkö :) Filigraanisormukset ovat kyllä upeita.

Pitopalvelun kanssa saimme sovittua hinnan ja otamme pitopalvelusta myös pöytäliinat ja muutaman pöydän ja tuolin. Vielä olisi hakusessa toinen teltta.. Tai sitten joudumme etsimään yhden vähän isomman teltan. Täytyy käydä ensi viikolla katsomassa yhtä telttaa. 

Kutsuasia vähän stressaa, kun en saa päätettyä millaiset kutsut laitetaan ja mitä niihin kirjoitetaan. Mutta ehkä sekin selkenee, onhan tässä aikaa.. (yeah right) ;D

Kääk, huomasinkin juuri, että lähes kaikki keräämäni hääkuvat olivat kadonneet koneelta! Apua! Niitä oli useita satoja.. Ei auta kun kerätä uudestaan ;)

Sellaisia kuulumisia täältä. Kivaa viikonloppua kaikille!!

Ei kommentteja: